вівторок, 22 вересня 2015 р.

Про засідення президії АКІЗО

       Президія АКІЗО повідомляє Вам, що 10 вересня 2015 року в приміщенні Хмельницького ОІППО відбулося засідання президії Асоціації керівників інноваційних закладів освіти Хмельницької області, на якому було розглянуто питання
1.Про стан роботи щодо інформаційного забезпечення діяльності.
2.Про підсумки участі навчальних закладів в конкурсах,проектах    тощо.
3.Про встановлення партнерських стосунків з Асоціаціями освітян України.
4.Про фінансову діяльність.
      В засіданні взяли участь наукові працівники Хмельницького обласного інституту післядипломної     педагогічної освіти:  Гуменюк В.В., завідуюча кафедри менеджменту і освітніх технологій,  Орловська Н.М., методист   науково-методичного центру     виховної роботи, захисту прав дитини,  дисциплін    художньо-естетичного циклу та фізичного виховання,  Дрижал О.М. завідувач науково-методичного центру інформаційно-методичного забезпечення.
      Сподіваємося, що ви  всі вже успішно розпочали новий 2015-2016 навчальний рік, успішно справилися  з оформленням документів, що регламентують початок навчального року,  накреслили плани роботи і вже розпочали   втілювати їх у життя.   Сподіваємось, що   і робота в АКІЗО в цьому навчальному році  буде для вас,  як завжди, насиченою важливими подіями, цікавою та практично зорієнтованою.
       Нагадуємо Вам, що відповідно до плану роботи АКІЗО в цьому році Вас очікують цікаві поїздки, знайомство з інноваціями  в закладах освіти області та за її межами. На початку жовтня, у плані міжнародного співробітництва,  планується поїздка до Молдови (м.Бельц, місто-побратим м.Хмельницького).
          Поїздка до Молдови можлива лише за наявності закордонного паспорта.  Зареєструватись на поїздку до Молдови  потрібно до 05.10.2015  за тел.0964567635 або за електронною адресою mozheiko.vdoma@gmail.com
          Орієнтовно 12-13 листопада, з метою встановлення партнерських стосунків з Асоціаціями освітян України, відвідаємо навчальні заклади у Рівненській області.    І в грудні  нас чекає цікава зустріч у Хмельницькому технологічному багатопрофільному ліцеї імені  Артема Мазура.     
           На засіданні президії   також вирішено прийняти пропозицію завідувача центру інформаційно-методичного забезпечення ХОІППО Дрижала О.М. членам АКІЗО створити свою спільноту у мережі Facebook, що дасть можливість проводити   онлайн консультації, обмінюватись досвідом, спілкуватися з колегами.  Для цього необхідно зареєструватися в мережі. Дякуємо тим, хто вже зареєструвався в спільноті.
        На засіданні було проаналізовано фінансову діяльність АКІЗО.  Ті члени АКІЗО, які ще не встигли сплатити внески за 2015 рік, можуть передати їх через віце-президента АКІЗО Бейдерман Б.В., ліцей №17 м.Хмельницького.
Сума членських внесків за рік складає 200 гривень.



пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Кафедра менеджменту та освітніх технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти запрошує взяти участь у науково-практичній інтернет-конференції «Професійне самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів», яка відбудеться 29 жовтня 2015 р.

Мета конференції: обговорення та аналіз актуальних проблем управлінської діяльності, визначення змісту, форм і методів професійного самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів, розробка  науково обґрунтованих технологій методичного супроводу даного процесу в системі післядипломної педагогічної освіти.

Напрями роботи конференції:
-        Професіоналізм і компетентність керівника сучасного закладу освіти.
-         Теоретико-методологічні засади особистісно-професійного самовдосконалення керівника загальноосвітнього навчального закладу.
-        Професійне самовдосконалення керівника ЗНЗ: виклики часу, запити і реальність.
-        Моделювання змісту професійного самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів.
-        Технологічна складова професійного самовдосконалення керівника ЗНЗ.
-        Методичний супровід процесу професійного самовдосконалення керівника школи: проблеми, стан, перспективи.
-        Моніторинг рівня (якості) професійного самовдосконалення керівника загальноосвітнього навчального закладу.
-        Акмеологічні інваріанти професіоналізму керівників ЗНЗ.

До участі в роботі конференції запрошуються керівники навчальних закладів, працівники відділів (управлінь) освіти, науково-педагогічні працівники,  завідувачі районних/міських методичних кабінетів/центрів, методисти, педагоги.  
Форми участі у конференції: виступ, доповідь (очно та у відеофайлах), презентація або стендова доповідь, стаття, тези.
Умови участі у конференції: обговорення проблемних питань за тематичними напрямами проводяться в інтернет-офлайн форматі (заочна участь)  та в постерному режимі. Заявки, тези для участі в конференції, відеовиступи та матеріали для постерного обговорення просимо надсилати до 19 жовтня 2015 року на адресу: vera.humenyuk@gmail.com.
Матеріали  конференції будуть розміщені 22 жовтня 2015 року на загальному сайті конференції http://www.hoippo.km.ua з подальшим обговоренням у режимі форуму 29 жовтня 2015 року.
За підсумками конференції буде сформовано безкоштовний електронний збірник матеріалів із наступним розміщенням його на сайті Хмельницького ІППО за адресою:


четвер, 10 вересня 2015 р.

АКІЗО у Facebook (Фейсбуці)

Одне з рішень президії АКІЗО це створення відкритої групи у Facebook (Фейсбук) для популяризації інноваційної діяльності в освіті  Група АКІЗО у Фейсбук


Засідання президії АКІЗО

10 вересня 2015 року в приміщенні Хмельницького ОІППО відбулося засідання президії Асоціації керівників інноваційних закладів освіти Хмельницької області