четвер, 26 листопада 2015 р.

Поїздка у Бельци

         З метою встановлення міжнародних  партнерських зв'язків Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та асоціації керівників інноваційних закладів області 23-24 листопада відбувся візит делегації Хмельниччини до порідненого молдавського міста Белць. Делегацію очолила Гуменюк В.В., завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій. До складу делегації ввійшли Орловська Н.М., співробітник ХОІППО, директори інноваційних навчальних закладів області. Під час зустрічі члени делегації мали можливість ознайомитись із системою освіти Молдови, управлінською діяльністю. Цікавим було відвідування гімназії №9,де вивчається українська мова в окремих класах, теоретичного ліцею ім.Д.Кантеміра. Державний університет ім. А.Руссо вразив своєю надзвичайно багатою сучасною  бібліотекою. Тепло, щиро, емоційно зустрічали делегацію в Українському домі «Заповіт».Тут були присутні український консул в Белцях Драч О.С., примар м. Белць трьох скликань, а нині  депутат парламенту Молдови Панчук В.Т.
    Цей візит відкриває шлях до відродження добрих і корисних традицій співпраці та міжнародного партнерства ХОІППО, Асоціації інноваційних закладів з освітянами Молдови. У квітні 2016 року з візитом-відповіддю у нас перебуватиме делегація освітян м. Белць.
  


  


середу, 11 листопада 2015 р.

НОВА ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПОЇЗДКИ В МІСТО БЕЛЬЦІ!

    Приймаюча сторона з обєктивних причин внесла корективи  щодо дати творчої зустрічі.Поїздка переноситься на 23-24 листопада 2015р. Просимо звернути увагу, що проїзд в обидві сторони коштуватиме 700 грн.(орієнтовно),проживання 100-120грн (оріентовно). Пам'ятаємо, що відрядження буде діяти.
Контактні тел.:0964567635 (Можейко Г.П.), 0979001144(Томіч І.В.)

                                                                                                  Президія АКІЗО