пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Увага! Збори членів АКІЗО.

     10 лютого відбулось засідання президії. Участь в роботі взяли члени президії: Можейко Г. П. Бейдерман Б.В., Крупнік В. О., Ревуцький В.В., Федоров Ю. І., Дудар Г .Г., Ткачук Б.М. , члени АКІЗО -  Томіч І. В., Руса Т. В.. Засідання проведено за підтримки координаторів ХОІППО Гуменюк В.В.,Орловської Н. М.
     Президія прийняла  рішення про проведення щорічних звітних зборів.

                                                ПОВІДОМЛЕННЯ!                                                  

     24 лютого  о 10год., в приміщенні ХОІППО, ауд. 117 відбудуться загальні збори АКІЗО.
      Планується розглянути наступні питання:
     1. Прийом в члени АКІЗО.
     2.Звіт про роботу Асоціації в 2015 році.
     3.Про план роботи на 2016 рік.
     4.Про кошторис доходів та видатків на 2016 рік
     5.Про розширення складу президії.
     6.Вибори членів ревізійної комісії.


                                                                                                         Президія.

понеділок, 1 лютого 2016 р.

Інтелект України

 

За сприянням ХОІППО, Асоціації керівників інноваційних навчальних закладів Хмельницької області з 26 по 28 січня 2016 року делегація освітян Хмельниччини взяла участь у науково-практичному семінарі «Шляхи модернізації шкільної освіти  в науково – практичному проекті «Інтелект України», що проходив у місті Харкові.
Метою цього проекту є впровадження у національний освітній простір системи пошуку, навчання та виховання здібних та обдарованих дітей.
До складу делегації увійшли заступники директорів і вчителі шкіл Хмельницької області.
Члени науково-методичної ради проекту «Інтелект України» ознайомили учасників з теоретико-методологічними, методичними та організаційними засадами початкової освіти в зазначеному проекті, а педагоги Харківської гімназії № 169, які впроваджують даний проект з 2008 року, показали на практиці перевагу поліфункціонального уроку над традиційним.
Освітяни Хмельниччини переконались, що у проектних класах учні не отримують знання у готовому вигляді, а здобувають їх через практичну творчу діяльність, і повернулись із палким бажанням впроваджувати науково-педагогічний проект «Інтелект України» у практику ЗНЗ свого міста і області.
Учасники семінару висловлюють щиру подяку науковим співробітникам ХОІППО Орловській Надії Михайлівні і Гуменюк Вірі Василівні за організацію плідної і змістовної поїздки на семінар-практикум у місто Харків.