четвер, 29 жовтня 2015 р.

Блог кафедри менеджменту та освітніх технологій Хмельницького ОІППО

Шановні колеги!  Кафедра менеджменту та освітніх технологій Хмельницького ОІППО щиро вдячна керівникам інноваційних закладів освіти області, які подали свої матеріали на нашу інтернет-конференцію  «Професійне самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів» .   Більшість з них включено в Програму та матеріали конференції, які розміщено   на блозі кафедри за адресою
http://kmothoippo.blogspot.com/ 
Запрошуємо взяти активну  участь в обговоренні проблеми, додавши свої коментарі! 
Дякуємо за співпрацю!

3 коментарі:

  1. Вдячний науковцям кафедри менеджменту та освітніх технологій Хмельницького ОІППО за надані якісні сервісні послуги. Інститут переносить акценти з вивчення стандартних, інваріантних станів на механізм оволодіння новими, залучення педагогів до перспективних моделей педагогічного досвіду і набуття власного в широкій практиці.
    Щиро підтримую ідеї, які сформулювала у своїй роботі "ОЦІНЮВАННЯ РОБОТИ ВЧИТЕЛЯ В ХОДІ АТЕСТАЦІЇ: НОРМАТИВНО-ПРАВОВИЙ ТА УПРАВЛІНСЬКИЙ АСПЕКТ" Бенеда Т.І., старший викладач кафедри менеджменту та освітніх технологій Хмельницького ОІППО. Під час атестації педпрацівників багато суб'єктивізму.
    Власюк О. С.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо колективу вчителів НВК №10 м.Хмельницького за апробовану дорожню карту сучасного вчителя початкової школи, яка спонукає до осягнення нових інструментів та технологій, які дозволяють реалізувати особистісно орієнтований, діяльнісний та компетентнісний підхід, індивідуальне та диференційоване навчання, принципи закладені у новому Державному стандарті початкової освіти.
    Слухачі курсів ЗДНВР, листопад 2015р.

    ВідповістиВидалити