неділю, 25 грудня 2022 р.

Зі світлими святами Різдва Христового та прийдешнім Новим 2023 роком !

 


Дорогі освітяни!!!

Щиросердно вітаємо Вас зі світлими святами Різдва Христового та  прийдешнім Новим 2023 роком !  Ми зустрічаємо його у неспокої, проте з  незламною вірою в Перемогу, в наші Збройні Сили України, в Різдвяне Диво!!   

Освітяни - це команда, яка  подвижницьки працює на майбутнє!!! Дорогу долає той, хто не стоїть на місці!!!! Ми - гідно тримаємо  освітянський стрій, віримо в Перемогу та разом наближаємо її !!!   Ми стараємось бути взірцями  для тих, ради кого працюємо, самовіданно, щодня  - на результат, виконуючи стратегічне завдання, дякуючи З С У !!!

Управлінець, учитель в сучасних умовах є рушійною силою, прикладом непохитної  віри, високої моралі та духовності, культури та непохитності !!!

 Нехай  Різдво Христове, Новий рік принесуть  радість, людське щастя  та Мир!!! Ми самі нині творимо дива!!!! Міцного здоров'я, душевних та життєвих сил, незламної  віри, натхнення, оптимізму, стабільності, реалізації мрій  !!!!  Нехай кохання надихає, родинної гармонії, благополуччя,  вірних друзів,   чистого неба!!!  Нехай  Ваші серця повняться  добром, гуманністю, цілющою силою милосердя!!!!   Нехай кожен день наповнюється участю та словами, які зігрівають душу!!!  Нехай ці свята ще більше об' єднають нас, реалізують наші мрії, які у всіх єдині --- ПЕРЕМОГА!!!   

Ми, і надалі  будемо  підвищувати   авторитет освіти наших громад, області!!!


З повагою, 

за дорученням правління

ГО"АКЗО" Таміла Соболик


Немає коментарів:

Дописати коментар