пʼятницю, 27 жовтня 2023 р.

Кризовий менеджмент: нормативно-правовий, організаційний, діяльнісний аспекти

 24 жовтня 2023р. Дунаєвецький ліцей Дунаєвецької міської ради став інтерактивним майданчиком для керівників закладів освіти загальної середньої освіти Хмельницької області, де було проведено обласний науково-практичний семінар за темою «Кризовий менеджмент: нормативно-правовий, організаційний, діяльнісний аспекти». Учасники заходу продуктивно попрацювали, обмінялися досвідом, обговорили актуальні питання сучасної середньої освіти: освітні втрати, дієві техніки управлінських рішень в умовах воєнного стану в Україні.

Керівний склад демонструє готовність до змін, синергії, відповідальності за результати роботи. Розвиток системи середньої освіти в громадах, підвищення її якості, ефективності, стратегічні підходи до розв’язання найактуальніших проблем – домінанта роботи в умовах сучасних викликів, адже освіта  є стратегічним ресурсом для зміцнення держави.

Піднесеного настрою та оптимізму додали вітання дружної ліцейної команди здобувачів освіти та педагогів Дунаєвецького ліцею №1. Вони гостинно запросили до своєї альма-матер.


 

Дякуємо за тепле мотиваційне вітання Дарії Басюк, директорки Департаменту освіти і науки ХОДА, яка підкреслила стратегічну роль освіти в умовах війни, наголосила на важливості особистої позиції освітян та побажала усім конструктивної, змістовної роботи.

 

Про зацікавленість у підвищенні ефективності освіти в громадах підтвердили у мотиваційних вітаннях Веліна Заєць, голова Дунаєвецької МТГ, Валентина Чекман, заступник міського голови м.Дунаївці.


Професійно, інтерактивно, відповідально, провели науково-практичний модуль з актуальних питань у форматі теми семінару Віра Гуменюк, завідувачка кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО, кандидат педагогічних наук і Валентина Блажиєвська, старша викладачка кафедри менеджменту та освітніх технологій ХОІППО.


Значна частина роботи семінару була присвячена розв’язанню питань практичного спрямування управлінням ЗЗСО. Цікаво представив свій заклад освіти директор Дунаєвецького ліцею №1 Юрій Чекман. Координатор групової роботи Людмила Мінаєва, заступник директора з НВР, залучила до обговорення та роботи в групах усіх присутніх.


Майстер-клас щодо надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу провела Юлія Кондратюк, практичний психолог Дунаєвецького ліцею №1.

Усіх вразив музичний калейдоскоп талановитих здобувачів освіти ліцею. Їх музичні виступи додали гордості, віри в наших дітей, яким будувати майбутнє нашої держави.

Інтерактивно проведено підсумково-аналітичний модуль щодо ефективності та корисності семінару.

    

  

Захід пройшов цікаво, змістовно, інтелектуально, пізнавально, продуктивно, корисно. 

Дякуємо усім за партнерство, участь, натхнення, креативність! 

Змінюємо освіту разом! 

Разом до перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!


Немає коментарів:

Дописати коментар