пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Кафедра менеджменту та освітніх технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти запрошує взяти участь у науково-практичній інтернет-конференції «Професійне самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів», яка відбудеться 29 жовтня 2015 р.

Мета конференції: обговорення та аналіз актуальних проблем управлінської діяльності, визначення змісту, форм і методів професійного самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів, розробка  науково обґрунтованих технологій методичного супроводу даного процесу в системі післядипломної педагогічної освіти.

Напрями роботи конференції:
-        Професіоналізм і компетентність керівника сучасного закладу освіти.
-         Теоретико-методологічні засади особистісно-професійного самовдосконалення керівника загальноосвітнього навчального закладу.
-        Професійне самовдосконалення керівника ЗНЗ: виклики часу, запити і реальність.
-        Моделювання змісту професійного самовдосконалення керівників загальноосвітніх навчальних закладів.
-        Технологічна складова професійного самовдосконалення керівника ЗНЗ.
-        Методичний супровід процесу професійного самовдосконалення керівника школи: проблеми, стан, перспективи.
-        Моніторинг рівня (якості) професійного самовдосконалення керівника загальноосвітнього навчального закладу.
-        Акмеологічні інваріанти професіоналізму керівників ЗНЗ.

До участі в роботі конференції запрошуються керівники навчальних закладів, працівники відділів (управлінь) освіти, науково-педагогічні працівники,  завідувачі районних/міських методичних кабінетів/центрів, методисти, педагоги.  
Форми участі у конференції: виступ, доповідь (очно та у відеофайлах), презентація або стендова доповідь, стаття, тези.
Умови участі у конференції: обговорення проблемних питань за тематичними напрямами проводяться в інтернет-офлайн форматі (заочна участь)  та в постерному режимі. Заявки, тези для участі в конференції, відеовиступи та матеріали для постерного обговорення просимо надсилати до 19 жовтня 2015 року на адресу: vera.humenyuk@gmail.com.
Матеріали  конференції будуть розміщені 22 жовтня 2015 року на загальному сайті конференції http://www.hoippo.km.ua з подальшим обговоренням у режимі форуму 29 жовтня 2015 року.
За підсумками конференції буде сформовано безкоштовний електронний збірник матеріалів із наступним розміщенням його на сайті Хмельницького ІППО за адресою:


Немає коментарів:

Дописати коментар